Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аналізатор "Лактан 1-4" вик. 230 - це новий вдосконалений аналізатор якості молока, що забезпечує високу продуктивність і зручність при проведенні аналізу. аналізатор має можливість визначення точки замерзання в пробі цілісного свіжого молока, консервованого, пастеризованого, нормалізованого, знежиреного, відновленого молока та молока тривалого зберігання. Середній час вимірювання аналізатора складає лише 130 секунд. Аналізатор має нову зручнішу систему промивання.
Висока продуктивність у цьому аналізаторі молока поєднується з високою точністю визначення всіх необхідних параметрів якості молока при максимальній простоті використання.
Встановлення робітника режиму
Встановлення робочого режиму займає не більше 5 хвилин. Прогрів відбувається автоматично після включення аналізатора до мережі. Після закінчення прогріву на дисплеї з'являється повідомлення про готовність до використання, після цього Ви можете працювати на ньому цілий день. секунд.
Система промивання
Аналізатор "Лактан 1-4" ісп. 230 обладнаний перистальтичним насосом. Промивка здійснюється автоматично.
Габаритні розміри
У поєднанні з вагою 2 кг, невеликі габаритні розміри 300 х 240 х 95 мм дозволяють доставляти аналізатор звичайною посилкою, а надійна упаковка забезпечує повну безпеку аналізатора при транспортуванні.
Синхронізація з ПК
Для підключення аналізатора "Лактан 1-4" ісп. 230 до комп'ютера в комплекті з ним постачається нуль-модемний кабель та англомовне програмне забезпечення під Windows, що дозволяє накопичувати дані вимірювання в режимі Online. Результати аналізу можна зберігати та обробляти на комп'ютері.
Технічні характеристики:
Найменування характеристики | Вимірюваний показник якості молока | ||||||
Масова частка білка, % | Масова частка жиру, % | Масова частка СОМО, % | Щільність, кг/м 3 | Масова частка доданої води, % (*) td> | Точка замерзання, °С (*) | ||
1. Діапазон вимірювань | 1,5÷3,5 | 0 ÷ 10 | 6 ÷ 12 | 1000÷1040 | < p 0 ÷ 100 | 0 ÷ -0,52 | |
0 ÷ 5 | 5÷10 | ||||||
2 Межі допущених значень систематичної складової основної абсолютної похибки, % | ±0,1 | ±0,05 | ±0,1 | ±0,1 | ±0,3 | ±1 | ±0,002 |
3. Межі допустимих значень СКО випадкової складової похибки, % | ±0,03 | ±0,02 | ±0,03 | ±0,03 | ± 0,2 | ±0,3 | ±0,001 |
Кислотність аналізованого молока не більше 20 Т°
Витрата молока на один вимір 25 мл
* - Розрахункові параметри якості молока є довідковими