Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ультразвукової аналізатор ЕКОМІЛК Бонд без застосування яких-небудь хімічних реактивів виробляє аналіз якісних показників складу молока.
Середи виміряних параметрів — процентний вміст жиру (Fat), білка (Protein), сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) (SNF), кислотності в pH і градусах Тернера (Th0), вміст доданої води (додана вода), тобто фальсифікація молока, щільність (щільність), температура молока, точки замерзання (точка замерзання), лактази (лактоза), провідність (провідність) (визначення доданих в молока солей, що містять і інгібуючі речовини, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (мастит виділено в корів) та ін.
Широко використовується в заводських і ветеринарних лабораторіях, приймальних пунктах, міні-заводах, і молочних ферм для контролю якості молока.
Аналізатор володіє високою точністю виміру, надійністю, простотою в обслуговуванні, широкою сферою використання, що дозволяє знімати одне з  ;лідуючих місць на ринку приладів аналогічного типу.
Технічні характеристики:
Стандартні параметри:
- Зміст жиру (Fat): 0,1% - 9,0% ± 0,1%;
- Содержание СОМО (ВЯП): 6% - 12% ± 0,2%;
- Плотність(Щільність): 1,020 - 1,040г/см3 ± 0,0005г/см3;
- Білок (протеїн): 2% - 6% ± 0,15%;
- Добавлена вода (Додана вода): 0,00 - 60% ± 3%;
- Точка замерзання (Точка замерзання): -0,400 - -0,6500С ± 0,010 0С;
- Температура проби t0: 0 - 500С ± 0,50С
- Кислотність pH: 0,00 - 14pH ± 0,05;
- Провідність(Conductivity): 2 - 20 мСм/см +/-0,3%;
- Лактоза (лактоза): 0,5 - 7,0% ± 0,2%;
- Кислотність Th0: 10 - 30Th0 ± 1,5Th(Градуси Тернера);
- * Зміст жиру (Fat): 0,01% - 25% ± 0,1% (сливки)
* Параметри комплектуються окремо за замовленням
Комплектація:
- прибор Ekomilk;
- інструкція з експлуатації;
- комплект вимірювальних стаканчиків;
- щелочним Ekoday і кислотним Ekoweek моїми розчинами;
- pH-титри, калібр.розчин проводимості;
- кабель живлення, кабель підкл. до комп'ютера RS-232, USB-кабель;
- адаптер для підключення в прикуриватель авто, 12 В.
- фирменное программное обеспечение;