Бажання
Додайте товари до списку бажань
Мій кошик

Колориметр КОЛІР-ПХП служить для визначення кольоровості нафтопродуктів при аналізі їх якості, ступеня очищення та стабільності, таких як мастила, гас, дизельне паливо, олії і т.д. за ГОСТ 20284, ГОСТ 28582 «Нафтопродукти. Метод визначення кольору» і також відповідає міжнародним стандартам ASTM D1500, ISO 2049. Колориметр використовують у лабораторіях нафтобаз, нафтохімічних комбінатів, терміналів та інших промислових підприємств, пов'язаних з виробництвом, зберіганням та застосуванням темних нафтопродуктів. Визначення кольору темних нафтопродуктів на колориметрі КОЛІР-ПХП виконують шляхом візуального порівняння кольору поміщених у циліндричні кювети палив та олій з кольором стандартних світлофільтрів, встановлених у гнізда спеціального диска світлофільтрів з маркуванням.

Колориметр має фільтр денного світла , Що складається з 16 скляних світлофільтрів із заданими значеннями координат кольоровості, встановлених на диску-барабані. Порівняння здійснюється за кольором проби та зразка через окуляр та натисканням кнопок підбору світлофільтра.

Технічні характеристики

Межі вимірювання - від 0 до 8 колірних одиниць через 0,5 одиниць.
Габаритні розміри - 240х260х300 мм.
У комплект поставки входять 4 скляні кювети у вигляді циліндричних стаканчиків.
Диск світлофільтрів колориметра КОЛІР-ПХП проходить первинну атестацію і надалі не підлягає періодичній повірці чи атестації. Передбачено лише перевірку колориметра, що включає зовнішній огляд виявлення видимих дефектів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Апарат КОЛІР-ПХП для визначення кольоровості нафтопродуктів при аналізі їх якості, ступеня очищення та стабільності за ГОСТ 20284, ГОСТ 28582

Артикул: 06545
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Дізнатися ціну

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні  

Кур'єром по Києву  

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору