Кількість
|
Вартість
|
||
|
Призначений для виділення личинок трихінелл методом переварювання в штучному желудочному соку.
Особливості роботи: p>
Тільки методом переварювання можливий груповий аналіз проб шпика, салату, замороженого та брекетованого м'яса.
● мікропроцесорне управління;
● звукова і світлова індикація режимів;
● мінімізований витрата реагентів;
● нержавеющая робоча ємність;
● мале час виходу на режим;
● індикація часу, що залишилася до кінця процедури;
● інтерактивний режим роботи з "подсказками" оператора;
● можливість дослідження до 10 проб маси по 5 г.
Основні технічні характеристики < /p>
Напряжение питания, B < /td> | 220 |
< p> Об’єм робочої камери, л | 2 |
Масса групової проби, г | до 100 p> |
Час одного дослідження, хв | 20-60 |
Габаритні розміри, мм < /td> | 570х250х250 |
< p> Вес, кг | 10 |