Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аналізатор молока Конюшина-2М призначений для вимірювання масової частки жиру, білка, лактози, мінеральних солей (золи) та щільності в молоці та молочних продуктах відповідно до методики виконання вимірювань, атестованої в установленому порядку. Додатково аналізатор вимірює або розраховує на підставі виміряних даних масову частку сухого молочного залишку, знежиреного молочного залишку, ступінь гомогенізації та точку замерзання молока, а також індикує температуру проби та розраховану кількість доданої води.
Принцип дії аналізатора заснований на тому , що через зразок пропускають ультразвукові коливання і реєструють значення вихідних сигналів в залежності від значень вимірюваних параметрів молочного продукту. , мікропроцесорного блоку реєстрації та обробки даних, рідкокристалічного дисплея Є вихід для підключення комп'ютера. Роботою аналізатора управляє мікропроцесор. Індикація результатів вимірювань проводиться у цифровій формі з дискретністю відліку 0,01%.
Переваги:
- Комплексний аналіз молока >
- Вимірює 11 параметрів
- Два режими вимірювання: експрес та високоточний
- Зручний інформаційний рідкокристалічний дисплей
- Індивідуальне налаштування меню користувачем
>- Система розпізнавання та контролю проби, що заливається
- Можливість виведення значень на ПК і принтер
Характеристики: |
|
Час безперервної роботи приладу, год< /p> | 12 |
Висота приладу в робочому положенні, мм | 290 | < /tr>
Габаритні розміри, мм | 257х132х108 |
Маса, кг | 1 |
Середній термін служби, років | 5 |
Запам'ятовування результатів, вимірювань | 100 |
Режим 1 |
| tr>
Час вимірювання, хв | 3,5 |
Обсяг аналізованої проби, см³ | 20 |
Діапазон вимірювання |
|
— Масової частки жиру, % | 0...20 | — Масової частки СОМО, % | 3...15 | < tr> — Масової частки лактози | розрахунок |
— Масової частки білка, % | 0,15...6 |
— Масової частки мінеральних солей | розрахунок |
— Щільності, кг/м³ | 1000...1050 |
— Масової частки СМО | розрахунок |
— Ступені гомогенізації, % | 0...100 |
— Точки замерзання, °З | -1...-0,1 |
— Масової частки доданої води, % | 3...70 |
— Температури, °З | +5...+35 |
Похибка вимірювання |
|
— Масової частки жиру, % | ±0,06 | — Масової частки СОМО, % | ±0,15 | < tr> — Масової частки білка, % | ±0,15 | < tr> — Щільності, кг/м³ | ±0,3 |
Режим 2< /span> |
|
Час вимірювання, хв | 5,5 < /td> |
Обсяг аналізованої проби, см³ | < p align="center"> 200 |
Діапазон вимірювання |
|
— Масової частки жиру, % | 1,5...5,5 | < /tr>
— Масової частки СОМО, % | 6...15 | — Масової частки лактози, % | 3,5...5 |
— Масової частки білка, % | 2...5 | — Масової частки мінеральних солей, % | 0,5...1,5 |
— Щільності, кг/м³ | 1000...1050 |
— Масової частки СМО | розрахунок |
— Ступені гомогенізації, % | 0...100 |
— Точки замерзання, °С | -0,8...-0,4 td> |
— Масової частки доданої води, % | 3...70 |
— Температури, °З | +5...+35 |
Похибка вимірювання |
|
— Масової частки СОМО, % | ±0,15 | — Масової частки білка, % | ±0,06 | < tr> — Масової частки лактози, % | ±0,06 | < tr> — Масової частки мінеральних солей, % | ±0,02 |
— Масової частки жиру, % | ±0,06 | — Точки замерзання, °З | ±0,008 |
— Щільності, кг/м³ | ±0,3 |
Напруга живлення |
|
— Мережі частотою 50Гц, В | 187...242 | — Джерела постійного струму, В | 10...15 | < tr> Дисплей |
|
— Відображення параметрів | одночасно |
— Тип | рідкокристалічний |