Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білізномір лабораторний "Беліз-1" призначений для експрес визначення білизни пшеничного хлібопекарського борошна та оцінки її сортності за результатами вимірювання згідно з ГОСТ 26361.
Область застосування: борошномельні заводи, міні-млини, хлібопекарські підприємства, органи Державної хлібної інспекції . Білизномір лабораторний "Беліз-1" розроблено для оцінки сортності борошна по білизні згідно з ГОСТ 26361 - "Для оперативного контролю технологічного процесу виробництва борошна на підприємствах борошномельної промисловості та для вхідного контролю якості борошна на хлібопекарських підприємствах".
Споживачі: борошномельні заводи, міні-млини, хлібопекарські підприємства, органи Державної хлібної інспекції.
Сутність методу оцінки сортності борошна по білизні полягає у вимірюванні коефіцієнтів відображення в зеленому ділянці спектру ущільнено-згладженої поверхні борошна. Метод стандартизований (ГОСТ 26361-84) та норми білизни внесені до відповідної нормативної документації на пшеничне та житнє хлібопекарське борошно.
Експресність методу оцінки сортності борошна по білизні дає можливість збільшити вихід високих сортів борошна на 2-3 %, зменшити кількість відруб'янистих частинок у борошні, підвищити однорідність та якість продукції, знизити трудовитрати та споживання електроенергії.
Область застосування: борошномельні заводи, міні-млини, хлібопекарські підприємства, органи Державної хлібної інспекції . Білизномір лабораторний "Беліз-1" розроблено для оцінки сортності борошна по білизні згідно з ГОСТ 26361 - "Для оперативного контролю технологічного процесу виробництва борошна на підприємствах борошномельної промисловості та для вхідного контролю якості борошна на хлібопекарських підприємствах".
Споживачі: борошномельні заводи, міні-млини, хлібопекарські підприємства, органи Державної хлібної інспекції.
Сутність методу оцінки сортності борошна по білизні полягає у вимірюванні коефіцієнтів відображення в зеленому ділянці спектру ущільнено-згладженої поверхні борошна. Метод стандартизований (ГОСТ 26361-84) та норми білизни внесені до відповідної нормативної документації на пшеничне та житнє хлібопекарське борошно.
Експресність методу оцінки сортності борошна по білизні дає можливість збільшити вихід високих сортів борошна на 2-3 %, зменшити кількість відруб'янистих частинок у борошні, підвищити однорідність та якість продукції, знизити трудовитрати та споживання електроенергії.
Технічні характеристики: b>
1,0…100,0 | |
час виходу на робочий режим, не більше, мін | 10< /font> |
межі допустимої абсолютної похибки, у.о.< /td> | ±1,0 |
час визначення білизни одного зразка, не більше, мін | 1,0 | час безперервної роботи приладу, година | 8 |
спектральний діапазон, нм | < td>530|
діаметр світлового плями, мм, не менше | 18 |
споживана потужність, не більше, ВА | 20 |
габаритні розміри приладу, не більше, мм | 30х220х120 |
маса приладу, не більше, кг | 3 |