Бажання
Додайте товари до списку бажань
Мій кошик
Реагентні смужки URIstik Н випускаються для якісного та напівкількісного аналізу сечі та є реагентом для діагностики in vitro. Ці смужки призначені лише для професійного використання.
Результати на смужках можна зчитувати як візуально, так і за допомогою приладу.  
Перед використанням смужок порівняйте етикетку на картонній упаковці з етикеткою на дні флакона. На них мають бути вказані параметри специфічних тестів.
Слід уважно прочитати посібник користувача перед використанням реагентних смужок.

Аналіз сечі є загальноприйнятим лабораторним аналізом і займає одну з найбільших ніш у структурі загальних лабораторних досліджень. Тому уніфікація та автоматизація цього аналізу є такою важливою у роботі сучасної клініко-діагностичної лабораторії.
Застосування методів "сухої хімії" для аналізу сечі стало загальноприйнятим в індустріальних країнах. Ці прості аналізи дуже специфічні, надійні, дешеві і можуть застосовуватись у будь-якій лабораторії.
Принцип. В основі методу "сухої хімії", що використовується в тест-смужках для аналізу сечі, лежить принцип зміни забарвлення реагентної зони тест-смужки в результаті реакції реагентів, якими просочені ці зони, з відповідними компонентами сечі. Коли зразок сечі просочує реагентну зону, сухі реагенти розчиняються і відбувається їхня хімічна взаємодія з компонентами сечі. Результат реакції можна реєструвати візуально, порівнюючи зміну забарвлення тест-смужки з кольоровою шкалою на упаковці.

Продуктивність
За 1-2 хвилини можна визначити до 11 параметрів сечі.

Визначні компоненти:
Уробіліноген. Білірубін. Кетони (ацетооцтова кислота). Кров. Білок. нітрити. Лейкоцити. Глюкоза. Питома вага. рН. Аскорбінова кислота

Діагностичні значення окремих параметрів
- Мікроальбумін, глюкоза, кетони:   своєчасне виявлення та контроль ускладнень цукрового діабету.
- Білок, мікроальбумін:   захворювання нирок та сечовивідних шляхів.
- Кров:   інфекція нирок та сечового тракту, уролітіаз, підозра на пухлини  нирок та сечового міхура.
- Білірубін:  пошкодження печінкової паренхіми, прихована жовтяниця, пошкодження жовчовивідних шляхів.
- Уробіліноген:  гостре та хронічне пошкодження печінкової паренхіми, гемолітична жовтяниця, патологічний стан кишечника.
- Нітрити: бактеріальні інфекції нирок та сечовивідних шляхів.
- рН:  аномалії в обміні речовин, небезпека підвищеної кислотності.
- Аскорбінова кислота:  мінімізація хибнонегативних результатів при визначенні глюкози та крові.

Специфічні особливості тесту

Специфічні особливості тесту базуються на даних клінічних та аналітичних досліджень. У клінічних зразках чутливість тесту залежить від кількох факторів: мінливості сприйняття кольору, наявності або відсутності інгібіторних факторів, які зазвичай виявляються в сечі, питомої ваги, рН і умов освітлення при візуальному зчитуванні результату. Кожен забарвлений блок або інструментальні дані є діапазоном значень. Через особливості зразка і різного сприйняття кольорів, зразки з концентрацією аналізованого з'єднання, що потрапляють між номінальними рівнями, можуть інтерпретуватися як результати більш високого або більш низького рівня. Результати вище другого рівня в тестах на білок, глюкозу, кетони та уробіліноген, як правило, збігаються з істинною концентрацією. Точної відповідності між візуальними та інструментальними результатами досягти неможливо  через відмінності між сприйняттям людського ока та оптичною системою аналітичних приладів.

Зберігання
Смужки повинні зберігатися в оригінальній упаковці. Ніколи не використовуйте смужки зі строком придатності, що минув. Кожна смужка використовується одноразово. Не викидайте вологопоглинач із пеналу. Не виймайте смужки з пеналу, якщо вони не використовуються одразу. Після отримання смужок для аналізу слід негайно і щільно закрити пенал. Смужки зберігають у сухому місці при температурі від +2°С до +30°С. Не зберігайте смужки в холодильнику та не піддавайте їх дії прямого сонячного світла. Не торкайтеся реагентної смужки. ЗАХИСТ ВІД ВОЛОГИ, СВІТЛА І ТЕПЛА Є ІСТОТНОЮ ЗАХОДОМ ПРОТИ ЗМІНИ РЕАКЦІЙНОЇ ЗДАТНОСТІ РЕАГЕНТІВ. Руйнування реагентів викликає знебарвлення або потемніння області реагентної смужки. Якщо це відбувається, або якщо результати тесту викликають сумнів чи суперечать очікуваним результатам, слід перевірити термін придатності смужок і переконатися, що він ще пройшов, і навіть протестувати смужки з допомогою контрольних розчинів.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Тест-смужки URISTIK Н-11 (100 шт.) до аналізаторів Dirui Н-100,300,500

Артикул: 02125
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Дізнатися ціну

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні  

Кур'єром по Києву  

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Вгору